Препоръки

Доволен съм от работата на момчетата от SofDestroy. Потърсих ги за почистване на старото мазе, което не ползвах от години. Изключително бързи и ефективни – признавам чак се изненадах колко бързо оправиха всичко и приключиха за отрицателно време. Препоръчвам ги.

Кирил Симеонов

20.01.2023

Имах нужда от фирма, която да изкърти старата ми вградена кухня, за да ми монтират новата. Мой приятел ми препоръча да видя SofDestroy.com. Разгледах и се обадих. Изключително бърза реакция, която чак ме впечатли, дори ми създаде малко дискомфорт – просто не очакваш за подобна услуга, хората да са толкова експедитивни, защото всички знаем какво се случва в обичайния случай – мотане, допълнителна цена, оправдания и прочие.

Не и със Sofdestroy – те дойдоха същия ден и започнаха на другия ден работа. Всичко приключи преди да си дам сметка, че е започнало. Така се прави. Благодаря много и ще ви препоръчам на всичките си познати – такива компании заслужават да растат и да просперират.

Александра Василева

11.01.2023

Вече не вярвах, че мога да открия хамали, които бързо и коректно да си свършат дейностите по разчистване на мазето. Все пак реших да се доверя на момчетата от Софдестрой и останах приятно изненадана. За вбъдеще ще знам кого да потърся.

Албена Генова

06.01.2023

Имах нужда от къртачни услуги, тъй като ми се наложи да правя ремонт на новото си жилище.
Потърсих в Интернет и открих SofDestroy. Обадих се, хората реагираха светкавично и няколко дни по-късно всичко беше готово. Благодаря за коректността и бързата работа.

Деян Христов

11.12.2022

Ако сте имали деца, знаете колко много излишни вещи имате вкъщи и постоянно трупате нови. Тъй като вече нямахме място къде да ги слагаме, защото чакаме 3-то дете със съпругата ми се обърнахме към SofDestroy.com, за да се възползваме от услугата “почистване на тавани“.

Останахме очаровани от бързодействието и времето за реакция. Всичко беше готово в рамките на 2 дни – от обаждането до завършването на почистването на тавана. Препоръчвам и благодаря момчета.

Петромир Дочев

27.11.2022

Наложи ми се да потърся фирма, предлагаща добри цени за почистване на мазета в София, за да се справи с мазето, което баба ми не беше ползвала от години.

Буквално ме беше страх да слизам в него сама, защото не знаех какво ще открия. Свързах се със SofDestroy.com и реакцията беше светкавична. Дойдоха още същия ден, а работата беше завършена още на следващия. Цената бе напълно разумна и отговаряше на моите очаквания, а дори ми направиха и отстъпка. Благодаря!

Ивелина Георгиева

14.11.2022

От години се каня да ремонтирам къщата си, но отлагах, защото не исках да се занимавам с майстори, които да се мотаят с месеци. Реших да започна с къртенето, чистенето и извозването на нещата, които искам да премахна напълно.

След като се свързах със SofDestroy.com – всичко, от обаждането до извозването на отпадъците, събрани след почистването и къртенето завърши за 1 седмицата. Изключително съм впечатлен и отново бих ви се доверил. Най-накрая да попадна на хора, които знаят какво правят, не се мотаят и не надуват цената излишно.

Данаил Колев

03.11.2022

Вече години живея в апартамент в Бели Брези в София. Никога досега не ми се беще налагало да ползвам мазето (не бях сигурна дори кое е моето – просто не ми е било нужно). Наложи се сестра ми да дойде да живее при мен няколко месеца и трябваше да разчистя дома си от някои вещи, които обаче имат сантиментална стойност за мен.

Потърсих SofDestroy.com, за да почистят мазето и да мога да го използвам отново, за складирам въпросните вещи поне временно. Момчетата реагираха изключително бързо, адекватно и коректно, при това на съвсем приемлива за мен цена.

Почувствах се като героиня от предаването “Бригада Нов Дом” – толкова много се зарадвах как стана мазето след като го почистиха и оправиха. Благодаря ви най-искрено. Нямам друго мазе, иначе със сигурност щях да ви наема отново. Супер сте!

Мария Кръстева

19.10.2022

Направих грешката да се захвана сама с разчистване на мазето от вехториите, и осъзнах, че на практика е невъзможно.

Свързах се с екипа на SofDestroy и работата беше свършена за нула време. Почистиха перфектно.

Симона Караиванова

02.10.2022

Момчетата наистина ме изненадаха. Не вярвах, че е възможно толкова бързо да приключат с къртенето на банята. Освен това оставиха терена напълно чист, което още повече ме изненада. Искрено благодаря от мен и цялото ми семейство за добрата ви работа.

Мирела Петрунова

29.09.2022

Оцени
Обади се сега