Къртене на баня

Искате нова баня? Трябва да започнете от нулата? Търсите фирма за къртене на бани, която да ви помогне, но на добра цена? Справете се с най-трудните етапи на ремонт на баня като повикайте опитните работни групи на къртачна фирма SofDestroy.com, за да унищожат старото и ненужно за нула време.

Изкъртване на плочки в банята

Ние къртим цели бани, махаме плочки, вани, душ кабини, стари мивки и всичко, от което нямате нужда, за да осъществите своите идеи и представи за идеалната семейна баня, без значение дали планирате полагане на хидроизолация или цялостно реновиране на това мокро помещение.

Когато започнете с ремонта на банята, която ще ползвате в следващите 20 години, не бива да правите компромис, тъй като ще трябва да живеете с него дълго време.

Позволете си да започнете на чисто, за да имате пълен контрол над крайните резултати – изберете SofDestroy.com и унищожете разочарованието от невзетите възможности още сега.

Колко струва къртене на баня

СофДестрой работи използвайки всички съвременни методи и техники, които значително намаляват времето за къртене. Това ни позволява да ви предложим къртене на баня на цена, която идеално да пасне във вашия предвиден бюджет.

Цени за Къртене на баня – от 15лв/кв.м

*Цените са ориентировъчни и след оглед на място, ще бъде дадена финална оферта

Това, което се взима предвид при ценообразуване на услугата, е:

 • Къртене на цяла баня;
 • Къртене до основа;
 • Наличие на мебели в банята;
 • Необходимост за къртене на мръсен канал;
 • Освобождаване място за нови инсталации и комуникации;
 • Къртене на комин и махане на вградена тоалетна.

Колкото повече неща има в една баня при начало на работата ни, толкова повече време отнема премахването им, но за сметка на това е по-бързо от работата на неопитен човек. След оглед крайната цена ще ви бъде дадена. Работим с договор и гаранция за качеството на свършената работа.


Същността на услугата къртене на баня

Къртенето на баня в своята същност премахва стари плочки, гранитогрес, всички мебели в банята и дори се ангажира с къртенето на стара каса за инсталацията на нова, по-добра врата.

Всичко това е част от подготвителния процес за изграждането на една нова, по-добра баня, която ще ви служи по-добре.

За целите на доброто оттичане на банята, нашите екипи старателно изкъртват замазката на пода, за да може да се положи нова.

Това може да е основното изискване на фирма за плочки на баня, тъй като само с чиста основа може да се положи наистина добре наклонена дренажна замазка на под в банята.

Пълно сваляне ниво на пода

Когато къртене на баня в София изисква пълното сваляне на нивото на пода, дали заради тотално преизграждане на апартамента, или за полагане на нова подова замазка, ние използваме всички необходими методи за постигане на бързо резултати.

Като част от формулата за бързо къртене на под в баня, ние използва мощна пневматика, която може да отстрани големи парчета бетон и замазка за минути.

Нивото, до което искате подът да се свали се измерва на всеки етап, за да гарантираме нуждата от минимално замазване след края на нашата дейност.

Използвайки лазерни нивелири, нашите екипи могат да постигнат невероятна точност и прецизност, като същевременно не правят компромис със скоростта на услугата, на която разчитате.

Къртене на бани до тухла

При изискване на тотално преправяне геометрията на една стара баня, е необходимо тоталното сваляне на всички покрития и достигане до основата на стените и пода. Тази работа се извършва в рамките на няколко дни, като най-важното тук е скоростта и прецизността.

В жилища и помещения направени от тухли, екипите ни работят с къртачи с делта, за да гарантира изравняването на повърхността на основата, но без къртене на самата основа.

Всички натрупани строителни отпадъци се сортират и преместват във външни контейнери за отпадъци, които след това се извозват до регламентирано депо.

Махане на плочки на под и стена в баня

Най-често срещаният вид ремонт на баня е премахването на стари, напукани и амортизирани плочки. Услугата за къртене на плочки в баня изцяло се фокусира над подови и стенни покрития, като отстраняване на лепилото над стената без закачен на замазката.

Освен ако вашият проект не предвижда премахване и на замазките на стените и пода, ние отстраняваме единствено лепилото. Понякога е нужно човек да види какво има под старите плочки, за да прецени докъде ще кърти и какво ще остави.

Къртене на мръсен и чист канал

Важен етап от подготовката на една нова баня, е преместването на мръсния канал и чистата вода. Ако искате наистина да преустроите своята баня то най-вероятно ще преместите мястото на тоалетната и мократа част на помещението.

Точно тук пасва ролята на нашите експертни екипи от къртачи на бани – преместването и къртенето на мръсен и чист канал. Услугата изисква прецизност затова тук най-често се използват диамантни боркорони и фрези за бетон вместо къртачи с шила и длета.

Възможен ли е ремонт на баня без къртене

Възможно е да се направи освежителен ремонт на баня без къртене, но ако искате наистина да останете доволни и се налага да направите основен ремонт на баня, е най-добре да повикате SofDestroy.com.

Всяка нова инвестиция в стара баня трябва да се съобразим с един факт – колкото повече стареят плочките, толкова по-вероятно е те да започнат да се пукат.

Направете нещата добре още от самото начало и започнете на чисто като повикате екипите ни за къртене на бани във Варна, София, Пловдив и други точки на страната.

Защо SofDestroy.com е лидер в индустрията

Доверието се изгражда с време и реални резултати без проблеми и оправдание. Ние спазваме своите срокове, за да можете вие най-сетне да се насладите на своята нова баня, така както мечтаете да бъде.

Възползвайте се от повече от 15 години опит в сферата на услугите ”кърти, чисти и извозва“ на SofDestroy.com и получете банята, която заслужавате.

Често Задавани Въпроси и Отговори

Какво включва услугата къртене на баня?

В пакета на услугата къртене на баня, която SofDestroy.com предлага са включени следните процедури:

 • Сваляне на нивото на пода, чрез изкъртване на плочките или друг вид подова настилка;
 • Къртене на стените до тухла;
 • Премахване на плочки от стените на банята;
 • Изкъртване на канал;
 • Къртене на мивка, тоалетна, сифон;
 • Премахване на вана;
 • Изкъртване на мозайка от пода или стените;

Към главната услуга по къртенето са прибавени почистването и извозването на отпадъците. Тези допълнителни услуги са включени в цената и клиента не трябва да заплаща допълнително.

Преди да напуснат обекта, професионалистите трябва да оставят мястото в най-добрия възможен вид.

Според какви фактори се определя цената?
Цената на подобни услуги може да варира спрямо много фактори. Преди фирмата да ви даде крайна сума, която трябва да заплатите, трябва да се отчете квадратурата на банята. Тези помещения са малки, но често пода и стените са облицовани с плочки, които трябва да се изкъртят. Това ще увеличи цената и времето за извършване на услугата.

Благодарение на съвременни техники, къртенето на баня може да е много по-достъпна услуга от колкото сте очаквали. Цената най-вече зависи от това дали имате искате помещението да бъде изкъртено до основи или само да се премахне част от облицовката.
Оцени
Обади се сега