Извозване на строителни отпадъци

Приключили сте с къртенето? Искате бързо да се отървете от ненужното? Търсите фирма за извозване на строителни отпадъци, която да ви помогне на ниска цена?

Вече хиляди семейства установиха, че най-ефикасният начин за изхвърляне на строителни отпадъци е SofDestroy.com. Нашите работни групи работят бързо, ефикасно, с тотална дискретност за постигането на напълно чист от строителни отпадъци обект.

Няма значение дали сте къртили бетон, тухла, стара дограма или махате плочки от банята – ние сме насреща с нашите контейнери за строителни отпадъци.

Как ще определим цената за извозване на вашите отпадъци

Камион събира строителни отпадъци в София - SofDestroy.com

Цената за извозване на отпадъци от строеж се определя от техният вид, количеството и особеностите на мястото, от което се извозват.

При къртене могат да се образуват четири вида отпадъци – тухли и бетон, изолация, пяна и алуминиеви или метални профили.

Тези видове отпадъци се водят клас 1 строителен отпадък, който се изхвърля на едно и също място и може да се поставя в един и същи контейнер.

Когато отпадъците са от друг вид, тоест клас 2 ли 3, се налага сортиране и цената се завишава според спецификата на конкретния обект и разбира се според вида на конкретните строителни отпадъци, които следва да бъдат извозени до лицензирана площадка.

Цени за Извозване на строителни отпадъци – 3 лв/чувал

Цени за Извозване на стари мебели – от 7 лв/бр

*Цените са ориентировъчни и след оглед на място, ще бъде дадена финална оферта

Крайната стойност на услугата се определя така:

 • Според размера на контейнера;
 • Според нуждата от сортиране на отпадъците;
 • Дали са тухли и бетон или има и арматура;
 • Колко е трудно износването на отпадъците до контейнерите;
 • Дали вече сте наели контейнер от нас или не;
 • Сезон на наемане.

Нашите полеви специалисти старателно оглеждат това, което искате да се изхвърли както и количеството, и само след оглед ви дават финална цена. Цена по телефона не може да се даде освен ако количеството не е малко.


Товарене и извозване на строителни отпадъци

Багер събира строителни отпадъци за извозване до площадка

Без значение дали търсите извозване на строителни отпадъци в Пловдив, Русе или Плевен, нашите работни групи работят по стандартизирана формула, която гарантира скоростно премахване на нежеланите от вас материали.

След като вече строителните отпадъци са натоварени в камион, бус или отворен контейнер за такива отпадъци, нежеланото се откарва от наша транспортна група до специализирано депо.

Там отпадъците се разтоварват на едно място ако са еднотипни, а ако има смесен боклук, като остатъци от изолация, пяна, вата, стъкла, метал и пластмаса смесени с бетон, то тогава е нужно да се направи грубо сортиране.

Ако сортирането не е направено предварително то се прави на място, като всички видове отпадъци отиват на отделни места, за да се доработят от депото.

Процесът на извозване и товарене на строителни отпадъци изглежда по следния начин:

 • Вече сортираните в чували боклуци се взимат и занасят до транспортното средство;
 • Чувалите се товарят в затворен вид в транспортира;
 • Ако е отворен 4 или 6 кубиков контейнер – товарът се покрива с мрежа;
 • Контейнерът се вдига от транспортир;
 • Транспортирът пътува до депото;
 • При достигане до мястото за разтоварване товарът се обръща;
 • Плаща се такса за извозване на отпадъци до депото.

Целта на услугата по извозване строителни отпадъци е да ви спестим всички усилия и да приключим с дейността в рамките на 1 ден. При по-големи проекти това не винаги е възможно, затова ви даваме точен срок, когато едно денонощие не е достатъчно.

Лицензирана дейност за законно извозване на отпадъци от строеж

Като лицензирана фирма за извозване на отпадъци от строеж, от SofDestroy сме задължени да спазваме изискванията на ЗУО (закон за управление на отпадъците). В него всяка фирма изпълнител трябва да гарантира и докаже екологичността на своята дейност.

За обекти в София ние работим с официалното депо за рециклиране на строителни отпадъци във Враждебна. Там строителните материали се редуцират до три основни вида:

 • Едър трошляк;
 • Дребен трошляк;
 • Отпадъчен материал.

И трите вида материали имат роля в модерната строителна индустрия, значително намалявайки необходимостта от закупуване не новообработени строителни химически маси.

Какво правим, за да спазим кратки срокове

Когато един проект има доста тесни времеви изисквания, ние имаме способността да работим с продължително работно време за осъществяване и спазване на кратките срокове.

Експедитивното извозване на голямо количество отпадъци се извършва по ваша преценка и изисквания, като крайната сума за услугата ни ще бъде упомената в официалния договор, които се подписва преди започване на нашата дейност.

Истинската стойност на качествената работа – SofDestroy.com

От SofDestroy.com разбираме, че времето ви е ограничено, а нуждите специфични – затова всички наши екипи работят според клиентските изисквания.

Като специализирана фирма за извозване на строителни отпадъци, вече 15 години успешно осъществяваме извозване на строителни отпадъци в Перник, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. Обадете ни се още днес, за да запазете час за бърз и безплатен оглед на обект и си спестете усилията.

Често Задавани Въпроси и Отговори

Как се формират цените за извозване на строителни отпадъци в София?
Основните фактори при формирането на цената за услугата извозване на строителни отпадъци са тяхното количество и техните вид и клас. Това ще определи до голяма степен ресурса, който трябва да използваме, за да извършим извозването.

Има значение също така дали искате да се ползвате и от услугата ни по почистване на отпадъците, т. е. по тяхното сортиране, събиране и пренасяне до съответните контейнери, в които те ще бъдат извозени до лицензираните депа.

Тъй като спестява много усилия, клиентите ни обикновено ползват именно комбинацията между почистване и извозване на отпадъците в една комплексна услуга.
Как да поръчам почистване и извозване на строителни отпадъци?
Свържете се с нас чрез оставените на SofDestroy.com контакти. За най-бърз отговор ви препоръчваме да се обадите на посочения телефон в работно време. Имате възможност да отправите запитване за конкретна оферта чрез интегрираната мейл форма.

Имайте предвид, че често се оказва, че окончателната цена трудно може да бъде формирана само на базата на предварителния контакт, заради естеството на работата, която следва да се извърши.

Възможно е при оглед или пристигане на мястото на обекта да се установи необходимост от промяна в предварително установения план, според наличието на специфики на имота.
5/5 - (1 vote)
Обади се сега