Почистване на мазета

Търсите почистване на мазета в София или страната? Желаете да работите с коректна и отговорна фирма, която работи бързо и на ниска цена?

Не се колебайте да се свържете със SofDestroy.com, за да почистим вашето мазе и то да стане напълно функционално, а не просто проблем, който трябва да решавате!

Почистване на мазета – какво включва услугата

Почистване на ненужни мебели от мазето

Услугата за почистване на мазе включва няколко ключови компонента, които са неизменна част от дейността ни. Съвсем в реда на нещата е различните фирми, които се занимават с подобна дейност (особено в София и големите градове) да имат различен подход при реализирането на този тип услуги.

Благодарение на комплексния подход, ние можем да гарантираме, че клиентите на SofDestroy.com в крайна сметка остават очаровани от качеството, скоростта и цената, които предлагаме на нашите клиенти.

Често нашите нови клиенти идват след препоръка от техен познат или близък, който вече ни се е доверил и се е възползвал от услугата ни за почистване на мазета.

Сред процесите, които включва услугата “Почистване на мазета” са:

 • Почистване, събиране и изнасяне на стари мебели, вехтории и всякакви трупани с години и вече ненужни предмети от вашето мазе;
 • Извозване на събраните от мазето ви вехтории на лицензирани законни площадки;
 • Демонтаж, къртене, чистене и извозване на стелажи и зимнина от мазето;
 • Отводняване и дезинфекция.

Цени за почистване на мазе и как се формират те

Цената за почистване на мазе може да варира в зависимост от спецификата на конкретния обект. По-долу ще изброим няколко конкретни ключови детайла, които могат да повлияят цената на нашата услуга при почистването на вашето мазе, за да можете вие като потребители на нашата услуга да получите 100% прозрачност, информиран избор и ясна крайна цена, когато се доверите на SofDestroy.com.

Цени за почистване на мазета: от 69 лв

*Цените са ориентировъчни и след оглед на място, ще бъде дадена финална оферта

Площ на мазето

Според квадратурата на вашето мазе, то следва да планираме и няколко фактора, които oпределят нашата услуга като планиран ресурс, както и вашето удовлетворение от крайният резултат, сред тях са:

 • Колко човекочаса труд ще са необходими за постигане на очакваният от клиента резултат;
 • Екип от колко души ще бъде необходим, за да се свърши работата в разумен срок;
 • Колко време ще отнеме на екипа според натоварването, за да успее да почисти мазето;
 • Необходими ли са по-специфични дейности, изискващи по-голям екип за част от дейностите (при изнасяне на големи мебели или много тежки отпадъци).

Както става ясно, площта на мазето (както това прави и площта на тавана) пряко формира и цената, която можем да ви предложим за почистване на мазе, така, че е добре, когато ни се обадите да ни ориентирате в тази посока, за да можем да сме максимално коректни при ценообразуването на услугата.

Типове отпадъци, които трябва да се изхвърлят

Различните типове отпадъци, които откриваме при почистване на мазето в София или страната могат да варират в широк спектър. Това предполага и различен подход според конкретния случай, както и небходимите ресурси и средства за достигане на желаният резултат.

По-долу са част от въпросите, които влияят на цената според плановите ресурси и средства, необходими в процеса на работа (или не, според конкретното мазе):

 • Необходими ли са средства за безопасност като предпазни екипи, маски, ръкавици;
 • Колко ще костват допълнителните защитни средства за планираният екип;
 • Големи или малки са отпадъците т.е. необходими ли са повече хора на терен заради тежки предмети или труден маршрут;
 • Нужни ли са чували за събирането и извозването на отпадъците в мазето;
 • Има ли специфика при утилизирането на съответния тип отпадък (специализиран режим, лицензирани площадки и т.н.).

Подобно на спецификата с размера на вашето мазе, то и различните типове отпадъци, които ще открием там и които следва да извозим както виждате по-горе също влияят при формиране на крайната цена поради описаните по-горе причини.

Имате нужда от почистване на мазета в София или страната? Обадете ни се още днес, за да приключим още утре!

Често Задавани Въпроси и Отговори

От какво зависи цената на професионалното почистване на мазета?
Ключово значение относно ценообразуването на услугата имат основно площта на мазето, степента на трудност за разтребването, която се определя от естеството на отпадъците, които следва да се премахнат и техният брой, т. е. общата замърсеност.

Ако се наложи къртене, цената би могло да се увеличи, тъй като за извършването на услугата се изисква допълнителен трудов ресурс и екстра вложено време за осъществяването им.

В SofDestroy.com се стремим да дадем най-добрата цена за почистване на мазета на пазара в София, така че повече хора да имат възможността да се радват на чисти и спретнати подземни помещения.
Рентабилно ли излиза услугата почистване на мазета?
Професионалното почистване на занемарени мазета, които са затрупани с всевъзможни вехти и вече непотребни вещи крие много предимства за домакинството ви. Освен че услугата ви спестява усилието, нервите и времето, които иначе вие сами би се наложило да вложите, ви печели и едно спретнато пространство, което отново може да използвате по предназначение.

Разполагаме с професионална техника за събирането и извозването на отрупаните отпадъци, които превозваме на лицензирани за това по закон места. Освобождаваме пространството и от излишни овехтели стелажи и други мебели, и при необходимост използваме техниките за къртене.

Всичко това прави услугата наистина рентабилна и особено полезна.

5/5 - (1 vote)
Обади се сега