За нас

SofDestroy.com e добре позната компания извън Интернет, а съвсем скоро имаме и своето онлайн представителство, за да могат повече наши клиенти да ни откриват и да се възползват от нашите услуги.

Разпознаваеми сме с висококачествената си работа и гарантирано отлични крайни резултати в областта на услугите от типа “Кърти, Чисти, Извозва” в София, Пловдив и цялата страна, SofDestroy e марка, която се е превърнала в символ на надежност, лоялност, прозрачност и отговорност.

Друг аспект на нашите услуги по подобряване на качеството на живота на нашите клиенти са услугите по почистване на тавани и почистване на мазета в София, които предлагаме като част от спектъра на нашите услуги.

Като всяка компания с амбиции не просто да увеличи своя пазарен дял, а и да остане на пазара дълги години ние съблюдаваме мултикомпонентна фирмена стандартизация, която ни позволява да сме изключително ефективни в нашата работа.

Умелото съчетание на най-добрите практики за къртачни дейности, без значение дали говорим за индустриални обекти, домашната баня или кухня например, то опитът, гъвкавостта и адаптацията към конкретиката на специфичния клиент ни прави предпочитан партньор, на когото множество физически и юридически лица се доверяват от години.

Сред нашите най-важни приоритети са:

  • Отговорност във всеки аспект към имуществото на клиента;
  • Етика, лоялност и коректно отношение при ценообразуване на нашите услуги;
  • Високо темпо и кратки срокове за реализация на поставените от клиента задачи;
  • Персонализиране на услугата, в случай, че ангажиментът има специфични изисквания;
  • Гаранция за високо качество и оптимална цена.

Благодарение на нашите доволни клиенти, натрупани през годините, то мнозинството от нашите клиенти най-често идват след препоръка от типа “от уста на уста”, но нашият сайт има за цел да отговори на всички ваши въпроси.

Нашият нов уеб сайт е факт и поради стремежът ни да предоставим максимално информиран избор на нашите клиенти, които са слушали безброй истории за нелоялни практики в сектора, в който оперираме.Целта ни е тези клиенти, които не ни познават да ни се доверят при нужда от специалисти в областта на къртенето, чистенето на строителни отпадъци и/или извозването на строителни отпадъци, дори ако не са имали възможност да получат препоръка за нашата работа от приятел, колега, познат или бизнес партньор.

Ние не просто искаме да ни наемете – ние искаме да ни препоръчате, защото това е най-добрата реклама за изключителното качество на услугите, предлагани от SofDestroy.com

5/5 - (1 vote)
Обади се сега