Почистване на тавани

Имате нужда от почистване на тавани в София или страната? Търсите доверен партньор, който да се погрижи перфектно за тази неприятна дейност? Очаквате ли разумна цена за почистване и извозване на отпадъци от вашият таван?

Ако отговорите на тези въпроси са положителни, то не се колебайте да се свържете със SofDestroy.com, за да се погрижим за вашия таван и вие отново да можете да го използвате както преди.

Почистване на тавани  – какво включва услугата

Почистване на таванско помещение

Услугата ни „Почистване на тавани и тавански помещения“ сама по себе си включва няколко отделни дейности, които имат за цел да покрият вашите очаквания, когато търсите хамалски услуги за събиране, извозване и почистване на отпадъци от този тип помещения.

Сред  дейностите, включени в услугата по почистване на тавански помещения са:

  • Събиране в чували на по-дребните вещи и подготовка за извозване;
  • Изхвърляне на стари вещи от таванското помещение;
  • Изнасяне на тежки и леки стари електроуреди;
  • Извозване до специализирано депо, ако това е приложимо;
  • Почистване на таванското помещение и премахване на стелажи/рафтове.

Почистване на таванското помещение – защо се нуждаем от такова

Често таваните се оказват забравени от Бога складове за вещи, които мислим, че на по-късен етап от живота ни ще ни трябват. Истината е, че това се случва в по-малко от 5% от случаите, а понякога и в 0%.

Понякога като човешки същества не искаме да изхвърляме стари вещи със сантиментална стойност и ги складираме не само в домовете, а и в мазетата и таваните си, където трупат прах с години, без дори да сме се сетили за тях.

Постепенно това започва да се превръща в сериозен проблем, защото се оказва, че имаме все повече вещи, които няма къде да държим и се налага да ги складираме на най-различни места в дома ни, които въобще нямат подобно предназначение.

На кой не се е случвало да сложи стария тостер върху хладилника, вече износените дрехи на детето върху гардероба и стара холна масичка на терасата. Познато, нали? Когато свърши мястото под леглото се замисляте имате ли място в мазето или тавана, оказва се, че там отдавна всичко е пълно.

Тогава е време да се замислите дали след 3 месеца ще имате къде да слагате дори новите си вещи, които използвате всеки ден и ще си дадете сметка, че е време да вземете мерки и да почистите тавана. Доста пъти го отлагахте, нали?

Не забравяйте, че ако не се ангажирате с почистване на таванското помещение, то рано или късно в него ще се появят неканени гости като паяци, мишки, насекоми или дори малки бозайници (в случай, че живеете в къща например). Това представлява риск от разпространение на зарази и здравни последствия, с които уверяваме ви не искате да се сблъсквате. За никой не е приятно някоя мишка да го стресне, докато търси старото си колело, а особено неприятно е когато късно вечер чувате как плъховете „пируват“ на тавана със старите ви вещи.

Друг фактор, който следва да отчетете е разбира се и значително по-сериозното натоварване от атмосферни фактори като вятър, дъжд или сняг, които могат да наводнят тавана ви, а така да инициират формиране на мухъл и плесен, които могат да съсипят все пак някои важни за вас вещи, които искате да запазите в подходящ вид. Нещо, което често откриваме и при почистването на мазета в нашата дейност.

Почистването на тавани може да бъде затруднено и от конструктивните особености на сградата, в това число скосени тавани, неудобен или споделен достъп или при високото си разположение, в случай, че се налага изхвърляне на старите ви вещи по стълбите, а не с асансьор например.

Цени за почистване на тавани – от 79 лв

*Цените са ориентировъчни и след оглед на място, ще бъде дадена финална оферта

Какво получавате с услугата по почистване на тавани на SofDestroy.com

  • Пространство – за да преместите натрупаните вкъщи вещи на тавана;
  • Сигурност – за да избегнете компрометиране на помещението, изолацията или канализацията от вредители като плъхове;
  • Здраве – за да не оставите мишките или други вредители да разнасят зарази в близост до дома ви;
  • Удобство – за да можете да разполагате с лесен начин да складирате различни вещи вбъдеще.

Какви тавани почистваме

Различните сгради имат различни тавански помещения и това предполага по-различна специфика на извършваните от нас услуги. Различните предпоставки ни карат да се адаптираме към средата и да формираме перфектен подход, за да сме максимално бързи, евтини и ефективни в този тип услуги.

Няма значение дали търсите почистване на таван на апартамента си, къщата, хотела, офиса или дори сградата, от ние ще се адаптираме според вашите изисквания и ще предложим подходящ подход. Подход, на който можете да разчитате, защото знаем, че именно доброто мнение на клиентите ни за нашата работа е нашата най-добра реклама.

Често Задавани Въпроси и Отговори

Каква е цената за професионално почистване на тавани?
Цената варира в зависимост от няколко фактора. На първо място от базова важност е големината на пространството, т. е. неговата площ. Голямо значение за формирането ѝ има и количеството отпадък, както и неговият тип – дали ще изисква допълнителни предпазни средства, повече сила I техника за преместването, товаренето и изхвърлянето, както и дали ще изисква използването на повече специализирани автомобили за извозването.

В SofDestroy.com изчисляваме коректно крайната цена за почистване на тавани при едни от най-добрите условия в столицата.

Работим и с по-големи площи, не само с тавани на жилищни домове, но и такива на бизнес и търговски сгради.
За колко време се почиства един таван?
Обикновено времето, което ни отнема професионалното почистване на тавани е в рамките на 1 работен ден. Периодът обаче може да се удължи, ако пространството е по-голямо и изисква използването на по-мащабни почистващи действия.

Значение има естествено степента на отрупване на тавана с вехти вещи, които следва да се пренесат, натоварят и извозят.

Ние сме готови да се нагърбим със задачата, независимо дали таванското ви помещение е отрупано само с дрехи, чанти, кутии и кашони, или е необходимо да се почисти и от стари мебели, килими и подобни принадлежности.
5/5 - (2 votes)
Обади се сега